3 stk chokolade lagkagebunde
10-12 jordbær
ca. 2-3 dl. jordbærlakrids marmelade
1/2 liter piskefløde
2 spsk mild lakridspulver
50 gr. god mørk chokolade
Frysetørret jordbær
Evt. raw lakridspulver
Skyl jordbær og skær dem i halve.
Pisk fløden med lakridspulveret til en blød lakridsskum.
Fordel jordbærlakridsmarmelade (ca. 1 dl) på lagkagebunden og læg lakridsskum på. Drys med hakket chokolade.
Læg bund nr. 2 på og gentag.
Læg sidste bund på og fordel det sidste lakridsskum på kagen. Dryp jordbærlakridsmarmelade ned i lakridsskummet og brug en bambuspind eller lignende til at lave hvirvler i skummet. Drys med hakket chokolade, frysetørrede jordbær og evt. lidt raw lakrids pulver.
Lad kagen hvile på køl i minimum 4 timer. Gerne længere (laver du den dagen før, så vent med at pynte den til den skal serveres).
TIP: Hvis du gerne vil have lidt mere bid og friskhed i kagen, så kom evt. jordbærstykker i mellem lagene.
Hvor er den dog flot - elsker lakrids og jordbær - dog er flødeskum i lige min afdeling, men en gang cremefraiche/fromage af en slags vil nok kunne du! Yum.
SvarSlet- Anne
Tak Anne :) Lakrids og jordbær er bare skabt for hinanden. Jeg har en svaghed for flødeskum, men synes faktisk ikke den var særlig "flødeskumstung". Blandet med lakrids og bærerne blev den dejligt frisk, Men er sikker på man også kunne lave en lækker version med creme fraiche :)
SvarSletSuper flot blog, du har, Linda. Jeg er FAN! :)
SvarSletKram Camilla (Copenhagen By Me)
Tak Camilla og dejligt at "se" dig her. Hvor er du sød ♡... bloggen bliver lidt forsømt for tiden, men den har da godt nok bragt mig mange gode erfaringer og bekendtskaber med på vejen :))
Slet