tirsdag

BLOMKÅLSTABOULEH


Jeg elsker tabouleh og er blevet ret så glad for denne blomkålsudgave, som er ultranem at lave. Den er både frisk og mættende og så kan man på alle fronter spise den med god samvittighed.

BLOMKÅLSTABOULEH

1 blomkål
1/2 agurk
8-10 små blommetomater
1 god håndfuld mynte
1 god håndfuld bredbladet persille
3-4 forårsløg (eller 2 skalotteløg)
saft fra ca. 1/2 citron
3-4 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
Salt + peber

Rens grøntsager. Skær stokken fra blomkålen og kom resten i en foodprocessor (kan også rives på et rivejern).

Skær løg, agurk og tomater i små tern. Mynte og persille skæres i mindre stykker.

Bland olivenolie, citron, eddike, salt og peber. Smag til og vend det rundt med grøntsagerne og krydderurterne.




4 kommentarer:

  1. Åh det ser virkelig friskt og indbydende ud. Skal prøves :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smager også både friskt og lækkert :) Skønt alternativ til traditionel tabouleh. God fornøjelse!

      Slet
  2. Den ser godt nok lækker ud. Jeg laver indimellem en lignende (Meyers falske couscous), hvor man også tilsætter parmesan. Men den er uden mynte. Jeg tror, at jeg vil prøve din version til vores lammekølle på lørdag :-)
    Rigtig god påske.
    Mange hilsner Kathe

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Kathe

      Håber du havde en dejlig Påske og at I kunne lide taboulehen :) Lyder også lækkert med parmesan. Har du en opskrift liggende på det på bloggen?

      Bedste hilsner
      Linda

      Slet