Så er der lidt til den søde tand igen. Nemme og lækre kokoskugler á la Bounty, der er ret så svære at holde fingrene fra.
Jeg så Annemad i New York for et par uger siden og der lavede hun bl.a. nogle hjemmelavede Bountystænger. Jeg synes måske nok at stænger bliver lidt store i det og at små kokoskugler giver en mere passende mundfuld og så er de en del nemmere at arbejde med. Men nemme at lave er de og smagen er helt i top... lidt som en luksusudgave af Bounty : )
BOUNTYKUGLER
1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 gr.)
200-250 gr. kokosmel
200 gr. chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)
Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid.
Tag kokosmassen ud af køleskabet og form små kugler. Sæt evt. på køl igen.
Smelt chokoladen over vandbad og dyp kuglerne i chokoladen.
Sæt atter på køl i 1-2 timer inden servering.
Kuglerne holder sig bedst på køl.
Hold nu.. Det ser da fantastisk OG nemt ud!
SvarSletDet skal prøves ved den næste givne lejlighed :-)
Tak tak ; )
SvarSletDe har også været voldsomt populære herhjemme og ja super nemme at lave, så de kan bestemt anbefales : )
Vil helt sikkert prøve dem af igen... næste gang tror jeg, det skal prøves med lys chokolade, så de bliver endnu mere Bounty-agtige ; )
Det lyder som en god idé. Kan forestille mig, at den mørke chokolade til gengæld giver et dejligt syrligt kick - jeg køber både mørk og lys chokolade ind så ;)
SvarSletJa det har du faktisk ret i : )... Du må meget gerne melde tilbage hvordan den lyse eller kombien fungerer... så skal jeg måske prøve det af næste gang ; )
SvarSletMange hilsner
Linda
Hvor ser de gode ud! Jeg har tænkt SÅ længe jeg skal prøve at lave egen bounty....
SvarSletTak Linn.. Jeg har faktisk lige lavet en ny portion i dag, denne gang med 50/50 lys og mørk chokolade og den sidder lige øjet (efter min smag)... Men ja, de er jo fantastisk dejligt nemme at lave, det eneste svære er ventetiden mens de er på køl, haha ; )
SvarSletKan kun sige de er super gode, lavede dem i går aftes, godt nok som stænger, synes dog der skulle have været mere chokolade, havde problemer med at få det til at række til overtrækket, men de smagte nu godt alligevel, jeg ristede også noget kokos som jeg vendte dem i ;-)
SvarSletEkstra chokolade går man vist aldrig fejl af ; )
SvarSletkæmpe succes - nemme og lækre!
SvarSlettror I det vil smage godt at koge den kondenseret mælk op først? for at give en god karamelsmag. eller vil det slet ikke passe med resten.?
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSlet