mandag

ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER


ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER MED DURUM MIT LIVS KOGEBOG

Burgerboller med durum og italiensk fuldkornshvedemel. Nemme at lave og smager bare så meget bedre end købeboller : ) Gode til burgere eller som madpakke/sandwichboller.

BURGERBOLLER (12 store)

50 gr. gær
500 ml. vand
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sukker
2 spsk. groft salt
300 gr. durummel
250 gr. italiensk fuldkornshvedemel
300 gr. hvedemel.

Gæren opløses i en smule af vandet.

Tilsæt resten af vandet og rør olie, sukker og salt ud heri.

Rør durum og fuldkornshvedemel i.

Tilsæt til sidst hvedemel.

Ælt grundigt på røremaskine i min. 5-10 minutter til dejen bliver elastisk.

Del dejen i 12 stykker.

Form kugler og tryk dem flade mellem hænderne.

Lad hæve på bageplade under er fugtigt klæde i 1-2 timer.

Drys bollerne med lidt durummel og bag i ca. 10 minutter ved 225 grader på midterste rille.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar