HVERDAGSTOMATSUPPE
2 løg
4-5 fed hvidløg
1/2 rød chili
2 flasker mosede tomater (á 500 ml)
1 citron
1/2 liter grøntsagsbouillon
salt, peber, et lille nip sukker
Semidried tomater (se opskrift)
Frisk basilikum
Olivenolie
Hak løg og hvidløg fint.
Rens chilien, fjern kernerne og hak den fint.
Varm lidt olie op i en tykbundet gryde.
Svits løg, hvidløg og chili til løgene bliver blanke.
Tilsæt de mosede tomater og kog igennem 5-10 minutter.
Tilsæt grøntsagsboullion og kog op. Smag til med citronsaft, salt, peber, et lille nip sukker og krydr med friskhakket basilikum. Pynt med semidried tomater og servér sammen med godt brød.
Uhm den lyder lækker! Og hvor lækket med semidried tomater på toppen - dobbelt op med tomater! Ikke dårligt (;
SvarSletHa ha.. ja det er tomat med tomat på, men det giver et virkelig lækkert twist :)
Slet