søndag
RÅSYLTEDE BOLSJEBEDER
Bolsjebeder er ikke alene noget af det smukkeste, men smager også fantastisk godt når man råsylter dem. Brug dem som tilbehør, i salater eller spis dem direkte fra glasset.
RÅSYLTEDE BOLSJEBEDER
3-4 små bolsjebeder (eller andre bedetyper)
1/2 dl æblecidereddike
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk agavesirup
frisk timian, salt og peber
Rens bederne.
Skær dem i ultratynde skiver evt. på et mandolinjern.
Bland æblecidereddike med olie, agave, presset hvidløg, salt og peber. Hæld lagen over bederne sammen med frisk timian og lad det trække i minimum 30 min. på køl (gerne længere). Hæld det på et rent glas. Kan holde sig 4-5 dage i køleskab.
Foto: Linda Hyldal // mitlivskogebog.com
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar