søndag

RÅSYLTEDE BOLSJEBEDER

Råsyltede rødbeder

Bolsjebeder er ikke alene noget af det smukkeste, men smager også fantastisk godt når man råsylter dem. Brug dem som tilbehør, i salater eller spis dem direkte fra glasset.


RÅSYLTEDE BOLSJEBEDER

3-4 små bolsjebeder (eller andre bedetyper)
1/2 dl æblecidereddike
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk agavesirup
frisk timian, salt og peber

Rens bederne.

Skær dem i ultratynde skiver evt. på et mandolinjern.

Bland æblecidereddike med olie, agave, presset hvidløg, salt og peber. Hæld lagen over bederne sammen med frisk timian og lad det trække i minimum 30 min. på køl (gerne længere). Hæld det på et rent glas. Kan holde sig 4-5 dage i køleskab.

Råsyltede rødbeder

Råsyltede rødbeder

Foto: Linda Hyldal // mitlivskogebog.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar