søndag

RØDBEDE & BROMBÆRJUICE

Rødbedejuice med brombær - kærlighedseliksir til immunforsvaret

Der er gået lidt rødbede i den herhjemme for tiden, for den lille jordknold med den intense røde farve kan så meget og kan bruges på så mange måder. Jeg har inden for de sidste par uger brugt rødbede til alt muligt lige fra pizza og risotto til kage og is. Og så har vi flere gange fået juicen her, der er en ren kærlighedseliksir til dit immunforsvar.

Den klassiske rødbedejuice har fået selskab af brombær, ingefær, citron og æbler, så den er spækket med bl.a. c-vitaminer, jern, antioxidanter, kostfibre og alt muligt andet godt. Smagen er både fræk og intens, men stadig sødmefuld og forfriskende. Juicens smukke farve strutter af sundhed, og det er da også en af de juicer, hvor man føler, at man bliver tanket op med energi og at man gør noget godt for sin krop.

RØDBEDE & BROMBÆRJUICE 
Ca. 3/4 liter

2 mellemstore rødbeder
200 gr frosne brombær (optøet)
3-4 store æbler
1 cm frisk ingefær
1/5 usprøjtet citron med skal

Vask rødbederne grundigt så de bliver fri for jord, eller skræl dem hvis du har det bedre med det.

Skyl æbler og citron. Skær evt. i mindre stykker alt efter hvad din juicer kan klare.

Kør alle ingredienser igennem din juicer og stil på køl. Omrøres inden servéring. Drik den evt. med et par isternerninger til. Kan blandes op med lidt vand, hvis du synes smagen bliver lige intens nok.

Vitaminbombe: rødbedejuice med brombær

Foto // Linda Hyldal

Ingen kommentarer:

Send en kommentar