mandag

CHILIMARMELADE


Chilimarmelade - Mit livs kogebog

Lige efter jordbærmarmeladen med lakrids kommer denne marmelade som min favorit... Den passer perfekt til ostebordet, men er også et hit på knækbrød som en hurtig snack.

CHILIMARMELADE:

2,5 dl æbleeddike
8,5 dl sukker
10- 12 røde chili
2 stk. rød peberfrugt
2 tsk. rød melantin

Æbleeddike og sukker koges sammen.

Fjern kerner fra chili og peberfugt, blend det sammen og kom det i eddike/sukkerlagen.

Kog i ca. 10 min. og bland derefter 2 tsk melatin med lidt sukker og drys i under omrøring.

Kog i 2 min. Hæld på atamonskyllede glas og luk glassene til med det samme.

Se opskriften på sunde hjemmebagte knækbrød med kerner. lavet på under 30 minutter :)


Ses vi på FacebookBloglovinInstagram eller Pinterest? :)

1 kommentar: