LAKRIDSKOLDSKÅL
1 liter kærnemælk
1/2 liter A38
6 spsk. rørsukker
1 tsk. vaniljepulver (eller korn fra 1/2 vaniljestang)
2-3 spsk lakridspulver
Rør lakridspulver, rørsukker og vaniljepulver sammen med en smule A38.
Når det er rørt ud tilsættes det sidste A38 + kærnemælken og det hele røres sammen. Sættes på køl i minimum 30 minutter, så koldskålen er helt kold når den serveres.
HINDBÆRCOULIS
300 gram frosne hindbær
100 gram rørsukker
lidt vand
+ Friske hindbær til servering
Hindbær, sukker og vand koges i ca. 5-10 minutter. Si herefter coulisen og mos bærerne med en ske. Bland tilsidst hindbærkernerne i den siede coulis og stil på køl.
Servér koldskålen med vaniljeis, den kolde hindbærcoulis og friske hindbær ♥
Sommerens bedste koldskå med lakrids & hindbærcoulis :)
SvarSlet