fredag

TORTILLAPIZZA PÅ 15 MINUTTER

Tortillapizza - mit livs kogebog - vegetar

Der er ikke meget mad, jeg elsker mere end en rigtig god pizza med en dej der er blevet kræset om og fyld der er tænkt over. Og på pizzaen må der gerne være en god pizzasauce, der har fået lov at stå og simre med gode krydderurter i lang tid. Men let's face it. Vi er en travl børnefamilie der tæller 5 personer og en hund. Og i hverdagene, specielt i den her tid, hvor vi har så meget andet der også fylder, er der bare ikke tid til at stå med pizzadej og hjemmekogt pizzasauce. Til gengæld reddes vi af og til af disse skønne tortillapizzaer, hvor fyldet jo kan varieres alt efter smag og behag.
Og så er de rigtig gode, hvis man også gerne vil have ungerne med i køkkenet, for de kan lave deres egne pizzaer med lige præcis det fyld de har lyst til. Her er en god vegetarudgave, som kan suppleres med kød, til dem der ønsker det.


TORTILLAPIZZA PÅ 15 MINUTTER

1 pakke fuldkorns eller spelttortillas
God tomatpizzasauce (færdigkøbt)
Revet chiliost (gouda)
Revet æblerøget cheddar (giver enormt meget smag. Fås hos ostehandleren)
Soltørrede tomater i krydderolie (dem fra Delicata er rigtig gode)
Grillede peberfrugter (på glas)
Rødløg
Rucola
Balsamicoglaze

Anret bundende med tomatsauce, revet ost, tomater, peberfrugt og løg. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter til osten smelter og servér dem med rucola og balsamicoglaze.

Vi får ofte denne salat til pizza.

2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok lækkert ud. Jeg elsker når man kan lave noget lækkert og anderledes mad på kort tid. Det bare skønt at du har fundet på en opskrift, så man stadig kan nå at lave noget lækkert selvom man har haft en lang dag.

    Jeg elsker også pizza. jeg har haft lavet en lidt anderledes pizza på naanbrød. Det gik også hurtigt og var blevet inspireret af en pizza jeg fik på en rejse til Malta.
    Hvis du har lyst til at se den er den her:
    http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2013/09/speciel-mad.html

    SvarSlet
  2. Uhm ja, naan pizza er også bare godt :) Ungerne i huset elsker i sær, at kunne lave deres egne til madpakken!

    SvarSlet